top of page
DSC01765.jpg

Natyrisht

Aventurë, magjepsje dhe 'luks, natyrisht' - të gjitha të ofruara me një bukuri të qetë, të nënvlerësuar dhe të kuptuarit e vendit - është filozofia udhëzuese e Saadani Safari Lodge. Saadani Safari Lodge ndodhet në TANZANIA, në kufirin jugor të Parkut Kombëtar Saadani; ku mund të përjetoni Afrikën Lindore të pazbutur dhe të paprekur të kombinuar me bukurinë e Oqeanit Indian. Vendndodhja jonë unike e bën shtëpizën tonë një vend ideal për mysafirët që kërkojnë një përvojë safari të kombinuar me një udhëtim relaksues në plazh.

The African Escapade

bottom of page