top of page

Suite Villa's on Beach

Maridadi Suites, stand alone villa's on the beach

SUITE KLASIKE BANDA

Classic Banda Suite, stand alone villa's on the beach

Pamje unike nga oqeani dhe dizajn suahili. Makuti i mbuluar me kuvertë private me hije. Suitat 48 m² janë drejtpërdrejt në plazhet me rërë të Oqeanit Indian. Ato përmbajnë pajisje të brendshme me dush të brendshëm, pajisje, një kuti piratesh që mbyllet, çadra, rroba banjosh, pishtar, shall, ventilator lart, rrjetë kundër mushkonjave, tavolinë zyre të lëvizshme, wifi. Mobilje të gdhendura në vend të bëra nga druri i kokosit. 100% me energji diellore.

SUITA MARIDADI

Pamje unike nga oqeani dhe dizajn suahili. Makuti i mbuluar me kuvertë private me hije. Suitat 70 m² janë drejtpërdrejt në plazhet me rërë të Oqeanit Indian. Ato përmbajnë objekte me banjë me dush të jashtëm, pajisje, një kuti pirate që mbyllet, çadra, rroba banjosh, pishtar, shall, ventilator lart, rrjetë kundër mushkonjave, tavolinë për zyre, wifi. Mobilje të gdhendura në vend të bëra nga druri i kokosit. 100% me energji diellore. Maridadi do të thotë 'elegant' në suahili. Komplet familjar me 2 dhoma gjumi në dispozicion.

Maridadi Suites, stand alone villa's on the beach

Arratisja Afrikane

bottom of page